Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Не французите, ние имаме нужда от  техния

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Не французите, ние имаме нужда от  техния
Коментари Харесай

Вежди Рашидов за отменената изложба в Лувъра: Ние проспахме момента, тъй като не изпратихме наш куратор

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Не французите, ние имаме потребност от  техния Лувър. Към изложбите би трябвало да се отнасяме с почитание като към просвета. На френския дипломат му обясних, че за нас тази галерия е освен просвета, само че и възприятие, защото ние сме били под Турско иго 500 години. Останахме разбрани. Ние сме проспали малко момента, защото не изпратихме наш куратор в Лувъра по отношение на нашумялата галерия, на която щяха да бъдат показани български икони на галерия за ислямското изкуство. Това разяснява в ефира на Нова тв Вежди Рашидов, откакто стана ясно, че изложбата в действителност се анулира.

Биеналето във Венеция е неуспех. И той би трябвало да се признае. За държавни пари - половин милион лв., двама участваха на биеналето, а останалите 17, които отидоха с българските представители, бяха туристи. И то с цел да преставят една чаша от рециклирано стъкло. Че тя България има големи обичаи в ръчното леене на стъкло, имаме майстори, разяснява Рашидов. 

Те провалиха биеналето, приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 68835 | Одобрение: 35260 от изтрезвително имаш потребност ти тъкмо, не от Лувър НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР